Daisypath Happy Birthday To Me tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Blog's Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 20 June 2011

kids, amazing rite..?

assalamualaikum and peace upon all of us..

okay, aq nak share sikit la pengalaman aq dengan anak sedara aq, Fadlyn Afrina bt Mohd Fadly ni..

macam ni.. dalam bulan November tahun lepas, masa tu around 5pm kot.. tak sure sangat la.. sebab da lama.. aq, kak ummul and afrina tengah tengok tv.. tetibe dia amik remote astro suruh kak ummul tukar cite cartoon.. and aq lak, "???" dalam ati..

and semalam, aq, along and afrina tengah tengok Jin Notti kat tibi jugak.. tetibe afrina baring-baring tepi aq sambil main-main dengan remote astro tu.. lepas tu dia membodek aq suruh tukar channel.. nak tengok cartoon katanya.. aq pon pelik la, ada ke cartoon time-time ni..? so aq assume dia bosan and nak tengok cartoon, sebab tu dia sebuk cakap nak tengok cartoon..

tapi along terus tengok jam then dia cakap, "laa, upin ipin ye sayang..?" kat afrina.. and aq lak, "???" lagi..

the "??" is, macam mana budak yang baru masuk 2tahun, yang masih tak reti tengok jam, tak tau masa pukul berape, tak paham ada ape kat tibi tu suma, tapi boleh tau aje when the CARTOON TIMES come..?

serius aq rasa miracle happen depan mata setiap kali tengok perangai and gelagat budak kecik.. betapa bijak nya kuasa Allah kan..?

korang ada pengalaman macam ni dengan budak-budak..? jom share.. aq nak tau gak lagi miracles pasal bebudak ni..

~tgk la betapa chomey + kusyuk nya dia tengok upin ipin kat U-tube~

assalamualaikum & papai..

No comments: