Daisypath Happy Birthday To Me tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Blog's Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 1 June 2011

Girls and Gossip..

assalamualaikum & peace upon all of u..:)

kadang-kadang terasa macam pelik dengan diri sendiri.. tau tak sebenarnya nak bergosip tu bukan senang.. sebab tu la kawan-kawan aq selalu pandang aq dengan ekor mata diorang setiap kali aq join diorang bergosip.. maksud nye disini, apa yang keluar dari mulut aq ni sentiasa tak sesuai untuk bergosip la kowt.. huhu..

tapi, bila aq tengok kat orang lain kan (perempuan lain), most of them walaupun nampak kasar, agak boyish, tapi bila bergosip kat telefon, pergh lebih sejam kowt... dasyat dasyat.. samada diorang yang dasyat sebab ada skill bergosip atau aq yang dasyat sebab tak da skill tu, aq tak pasti la..

tapi lantak la semua tu, aq lagi suka dengan cara idup aq skang.. bukan tak amik tau hal orang, tapi benda tu cukup la untuk renungan aq, and untuk bermain-main dalam kepala nie aja.. bukan untuk di gosip-gosip dengan kawan-kawan..

p/s: kalo nak gosip pasal AKU, please, let me noe.. nak join gak..:P

assalamualaikum & peace upon u..;D

No comments: