Daisypath Happy Birthday To Me tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Blog's Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 15 January 2014

2014 1

Assalamualaikum & hye.. =D

Allahumma Solli 'Ala Muhammad. Wa 'alaa Aalihi wasahbihi Wasallim.

Selamat memperbanyakkan selawat bermula dari hari ni, takkan nak perbanyak selawat hari ni sahaja pulak kan.. =)

Okay, lama sangat tak update entry baru. Actually banyak dah entry yang di type. Tapi halfway type, save draft je. Niatnya nak sambung kekemudian. Tapi sampai sekarang tak tersambung.

Siapa la kata internship tu relax, memang untung la orang tu sebab Allah bagi banyak masa terluang sepanjanag intern untuk dia perbanyakkan ibadah.

Aku tak da la busy sangat, tapi tak da la free sangat. Hehe.. Masa yang ada cukup-cukup untuk uruskan keperluan. Tu yang berebut-rebut masa gak nak post entry baru tu.

So alhamdulillah, internship da habis. Tapi sebenarnya aku sangat berharap internship tak habis lagi. Huhu. Sekarang berhempas pulas dengan projects dan kelas pulak la untuk final year. Dah dekat setahun tak masuk kelas, rasa canggung pulak nak start kelas ni. Doakan segala urusan kami di permudahkan ye.

Excited jugak bila fikir in couple of months aku dan kawan-kawan akan graduate. Serious sepanjang belajar ni asyik fikir mampu ke tak nak habiskan. Masuk UTP ni la baru aku betul-betul faham erti tawakal kepada Allah.

Walaupun lecture officially start semalam, tapi insyaAllah esok baru aku akn start kelas. Hari ni dah approach seorang lecturer untuk request jadi SV FYP. Semoga Allah beri yang terbaik untuk kami semua. Amiin.

Okay, hari ni 100% huruf sahaja. tak ada pape yang menarik. Sebab rushing tapi gatal nak post gak entry pertama tahun 2014.

 ^__^

Assalamualaikum & peace be upon you. :)

No comments: