Daisypath Happy Birthday To Me tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Blog's Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 6 February 2015

Sentuhan Tarbiyah, Tautan Hati

Assalamualaikum & peace be upon u.

Last usrah aku attended kalo tak silap, hujung August tahun lepas. Bila habis exam, aku pun balik ke rumah. Malam tadi baru aku dapat pergi usrah semula.

Tau tak betapa seronok aku rasa dapat ikut usrah semula? Alhamdulillah.. ;)

Hopefully there will always be my rezeki untuk attend usrah lagi.

Terasa macam picisan puzzle yang tercicir mula bercantum balik. Mungkin itu lah namanya rahmat dari majlis yang diberkati Allah. Terasa macam orang yang baru bertemu kekasih. Mungkin tu la namanya ukhwah dan kasih sayang sesama hamba-Nya yang mempunyai matlamat yang sama.

Terima kasih Ya Allah. ;)

Assalamualaikum & peace be upon you.

No comments: